Gå till innehåll
4 Servicemeddelanden
4 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 43

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk, lingon och skuren bladpersilja.

Dagens vegetariska

Bulgurwok med halloumi och tzatziki.

Dagens extra

Teriyakiglaserad lax med srirachamajonnäs, mangosallad och kokt basmatiris.

Tisdag

Dagens rätt

Coq au vin på kycklinglår med svamp, smålök och rökt fläsksida.

Dagens vegetariska

Lunchmacka med rostade betor, getostcrème och friterad alumettepotatis.

Dagens extra

Bakad torskfilé med grönt örttäcke, vitvinssås och kokt potatis.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Pulled porkburgare med syrad rödlök, rökt chilimajonnäs och friterad potatis.

Dagens vegetariska

Pasta med rostad tomatsås, rucccolablad och marinerad mozzarella.

Dagens extra

Fredag

Fredags à la carte, boka bord på 0383-976 20. Obs fullbokat.

Förrätt

Råraka med tångkaviar, rödlök, dill och vispad crème fraiche.

Björkrisrökt renstek med Waldorfsallad, marinerade lingon och tunnbröd.

Varmrätt

Cordon bleu på kalvinnanlår med kokt skinka, emmentalerost, rundstekt potatis och rödvinssky.

Smörstekt gös med Sandefjordssås, sockerärtor och legume julienne.

Dessert

Pavlova-maräng, lemon curd, frukt och bär samt vispad grädde.

Klassiskt bakad cheesecake smaksatt med vanilj serveras med varma björnbär.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00