
Vecka 36
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Fyllda fläskrullader med katrinplommon, gräddsås, varma grönsaker och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Rotfruktspytt med stekt ägg, senapscème och inlagda rödbetor.
Dagens extra
Pocherad sejfilé med juliennegrönsaker, vitvinssås och kokt potatis.
Tisdag
Dagens rätt
Laxfylld flundrafilé med gräslökssås, dillolja och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Linsbolognese med hyvlad Grana Padano och kryddgrönt.
Dagens extra
Kyckling i massamancurry med kokosmjölk, limeblad och grönsaker.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Kålpudding/kåldolmar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Pizza Margherita med fior di latte, tomat och basilika.
Dagens extra
Friterad koljafilé med dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis.
Fredag
Dagens rätt
Dansk sjömansbiff-pannbiff med lök- och ölbrässerad potatis samt smördragan betor.
Dagens vegetariska
Falafel med tzatziki, tomat- och fetaostsallad och pitabröd.
À la carte Boka bord på 0383-976 20
Förrätt
Gräddig kräftsoppa med mousseline på kräftstjärtar och krondillsolja.
Tartar på nötinnanlår dijonnaise, friterad lök, syltade rödbetor och kapris.
Varmrätt
Biffstek med konjak och grönpepparsås, Hasselbackspotatis.
Pocherad rödtunga med vinsås och löjrom.
Dessert
Tarte tatin med vår egen crème anglaise.
Hallonmousse på tunn chokladbotten med maräng och bärsås.
Senast uppdaterad: