
Vecka 17
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Stängt
Tisdag
Dagens rätt
Lök- och rödbetsfyllda isterband med dillstuvad potatis och senap.
Dagens vegetariska
Dubbelpanerad sellerischnitzel med champinjonsås och kokt potatis.
Dagens extra
Operkällarens stekta strömmingsflundra med potatismos, lingon och smält smör.
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Grillad kycklingsouvlaki med två såser, ugnsrostad potatis och marinerad zucchini.
Dagens vegetariska
Halloumiburgare med avokado, picklad lök och ugnsrostad klyftpotatis.
Dagens extra
Fredag
À la cartelunch, boka bord på 0383-976 20
Förätt
Råraka med räkor, tångkaviar, rödlök och crème fraiche.
Svamptoast med Västerbottenemulsion.
Varmrätt
Lax på spenatbädd med pankotäcke, hollandaisesås och dillslungad potatis.
Entrecôte med rödvinssås, juliennegrönsaker och potatisgratäng.
Dessert
Hallonpannacotta med lemoncurd och maränger.
Nougatglass med karamelliserade popcorn och lavendel&violsås.
Senast uppdaterad: